Glad midsommar!

Hej!

Nu är midsommarstången färdig, alla kransar bundna och det är dags att börja fira ordentligt men jag hinner dela med mig av några bilder innan dess.. :)


Vi mötte en räv när vi var på björkrisjakt. Spännande. Nästan lite som att vara på kolmården.


Tadaa!


Till och med kaninen Peppar har fått en krans. 

Hoppas att ni får en fantastisk kväll!

Puss och kram
Janna

Flyttkartonger och mirakelgubbe

Hej hopp!

Gårdagen var lång. Jag klev upp i ottan för att åka till stockholm och pappas gamla kontor. Det var massor av papper, lite pärmar och ännu mer papper som skulle slängas/packas ned. Tycker om att slänga saker så det var inte jättetråkigt, fast väldigt brunt alltihop.


Som tur var hade jag sällskap av en gammal radio, som faktiskt fungerade. Tänka sig vilken tur man kan ha ibland!



Hemma igen spenderade jag kvällen i telefon med Lina och tillslut lyckades vi boka biljetter till Kroatien i augusti. Jippie! Ska bli mycket bulle!

Idag har jag vart på jobbet en sväng för att kolla att allt är klart tills på måndag. Var faktiskt trevligt, men när jag skulle hem valde cykeln att börja jävlas med mig istället. Kedjan hoppade av och gick verkligen inte att få dit igen. Efter en lång stund (säkert flera minuter) och massor med olja på händerna ringde jag mamma, som jag tyckte kunde komma och hämta cykeln med bilen.

Hennes första kommentar var " Åh nej, vems cykel är det?"
"Pappas" säger jag och hör bara hur mamma suckar till svar.

Men en kedja som hoppar gör väl inget, tänker ni. Jo, tänker jag. Cyklar är för min pappa vad kor är för indier. 
cow on a bicycle mls Lost on Your Bike Tour? Ask a Cow for Directions

Han är alltså märkligt nog väldigt beskyddande vad gäller cyklar, och då speciellt hans egen.  Jag har under åren haft sönder fler än jag kan räkna upp och min pappa undrar alltid " Hur fan cyklar du?" Cykeln har liksom alltid rätt och jag alltid fel. Ganska irriterande..

Iaf. Mitt i samtalet kommer en gubbe med enorma glasögon samt en magväska fram och frågar vad som hänt. Som ett riktigt mirakel, då han visade sig vara expert på cyklar. Han fixade snabbt kedjan och bankade till hjulet som tydligen var något av det sneaste han sett.  Allt detta utan den skitfnyckel han alltid brukade bära med sig, men glömt just idag.

Så även om chansen att han läser bloggen är mindre än minimal, vill jag ändå säga: TACK SÖTA CYKELGUBBE! JAG (OCH PAPPA) GILLAR DIG SKARPT!

Ikväll ska jag försöka hitta lite björkar som jag kan länsa på kvistar. Det är nämligen min uppgift att fixa midsommarstången till morgondagens firade.

Hoppas ni har det fantabulous i värmen!
Puss o kram!
Janna





Förstklassiga drinkar på City Gross

Goddagens!

Igår hängde jag med min kära vän Linda. Vi åkte till Ikea då Linda, som synses på bilden, var lite upprörd över att ramen hon köpt var trasig.


Sedan blev det en sväng till City Gross. Oh så spännande.
Där bjöd de på coca cola i små plastglas. Det tyckte vi var mycket fancy och skålade glatt!


Kvällen avslutades med middag, spel och märkliga historier om både det ena och det andra på Lindas balkong. Mycket trevligt. Och gött!


Idag skulle jag egentligen hakat på min pappa till Stockholm för att städa ur hans gamla kontor då de ska flytta, men det blev uppskjutet till morgondagen så jag får hitta på något annat att roa mig med. Projekt nummer ett får bli att hitta en ny bra bok att läsa. Alla tips mottages tacksamt.

Hoppas ni har det kalasbra!
Puss o kram
Janna 


Tjenare!


Tack för stafettpinnen Terran, det har varit mycket trevligt att följa din äventyr på västkusten! 
Jag befinner mig alltså lite längre norrut, i Uppsala. Det är trevligt! Jag har hunnit med en hel del under min första lediga vecka. Bland annat detta;

Gungat i en hängmatta i solen.

Promenerat i Hågadalen, vårt fantastiska naturområde som ligger runt knuten.

Där kan man klappa kalvar..

..och kor. Oerhört sympatiska djur.

Man kan också hälsa på lammen. Just denna filur är mycket sprallig. Heter James Bond. Lammet alltså, inte min kusin. Hon heter Emma.
 
Haft introduktionsdagar på mitt sommarjobb, vilket jag börjar på efter midsommar.

Sladdat runt på stan med Bexter och hennes jätteparaply.
 
På Hattbaren kan man hitta mycket roligt. Synd att de ska lägga ner.. 

Inhandlat en frack.

Sytt fast revärer och haft sönder två symaskinsnålar i farten.

Tillverkat en ljusstake av gamla skedar och drivved. Känner mig lite som Ernst!

Tittat på film med mina kusiner. Vi såg New Moon. Inte helt okej.

Hittat fulvinshyllan i Uppsala.

Om jag nu, mot förmodan, skulle bli sugen på 21 liter vin..

Köpt en ny säng. Den gamla som står på mitt rum får mig verkligen att känna sig som mormor Janna, ryggsmärtor från helvetet.

Tittat på fotboll. Vet inte hur det gick till, men det var inte fruktansvärt. Ganska skoj. 

Nej, nu ska jag gå och göra nåt vettigt. Eller så blir det hängmattan igen. Vi får se. Återkommer när det hänt något spännande!

Puss på er! 
Janna






 


Regn och lite sol

Det spökar i det huset och i det trädet brukade man hänga folk förr i tiden. Det är två estländare som bodde där som en dimmig vårmorgon blev ihjälkörda av en bil. Det hela skedde strax efter de hade ätit frukost bestående av en burk Heinz vitabönor i tomatsås och Roast n' Toast bröd. Nu går det estländska paret igen...
Man får ju nästan rysningar efter att Sammy "sagoberättaren" Albery dragit en sådan historia. Vi har varit på promenad i Västra Bodarna och för att göra det hela liiite mer spännande berättades denna kusliga saga. Det var här allt hände och sedan blev vi så skraja att vi drog hem och kollade på Brasilien-Elfenbenskusten.
Ser ni något lurt med den här bilden? Nä kanske inte just nu men man vet aldrig vad som kan hända på Sommarro i Västra Bodarna.
Tidigare idag var vi i Nordstan, världens tråkigaste shoppingcenter, dessutom gjordes saken värre eftersom Alexander Ryback spelade låtar och skrev autografer. Finns det någon som tycker hans musik är bra? Eller kan någon börja ge hon Stim-pengar för att INTE spela sin musik någon mer stans? Vuvuzelas är typ som sockervadd i öronen i jämförelse.
JAg får avsluta med att tacka för den här veckan samt lämna över stafettpinnen till Joanna och Uppsala. Det har varit kul att så många läst, alltså ett stort tack till Mamma, Pappa och 3 till!
Puss&Kram

Ett litet tillägg..

..till föregående inlägg. Min pappas kompis Cheng tog en mycket rolig bild på kungafamiljen när de var på Götheborg i förrgår. Alltså kolla in gänget!

Naaaw.

Ville bara säga att bröllopet var väldigt fint speciellt klänningen. Gött jobbat! Tycker också att det var ball att Daniel (alias Boxer-Robert) var med blödig än Victoria.
Hörde att en IFK Göteborgare, Pontus Wernblom, skulle gifta sig samtidigt idag på Skansen. Finn 2 fel.
  • Han spelar och bor därmed i Göteborg - konstigt att vigas i Stockholm.
  • Om det har gått obemärkt förbi för någon så är det ett annat stort bröllop i Stockholm idag. Kunde de inte valt en annan dag?
Kan det sluta regna?

Trafiksituationen på Härskogsvägen

Hej! När jag jobbar i Landvetter åker jag en slingrig väg som heter Härskogsvägen. Det tar ungefär 20 minuter om man kör enligt hastighetsbegränsningen på 70 km/h. Ibland kan man gasa lite mer på de få raksträckor som finns. Det finns en, och bara en, kurva där man egentligen behöver bromsa in till 50 km/h. På morgonen börjar jag nio och försöker åka ungefär halv så jag har 10 minuter till godo om något oförutsett inträffar. Oftast kör jag själv på vägen men en gång hände det att jag hamnade bakom en långtradare med dubbla släp som var fullastad med däck. Jag blev 20 minuter sen men det är OK. Jag inser att lastbilar inte kan köra särskilt snabbt i alla kurvor men jag kan ändå störa mig lite för att det finns flera andra, raka vägar att ta. Igår när jag skulle åka hem från jobbet var snitthastigheten ungefär 40km/h. Först trodde jag att det var en sådan där EU-bil som låg å tryckte längst fram och orsakade den långa kön men icke! Det var en jävla Volvo! Nu syns den inte på denna bilden eftersom den röda ligger så nära, KONSTIGT! Eller inte eftersoim man vill ligga nära och hetsa. .
Igår på kvällen var jag och Sammy i Göteborg och åt på Istället. Sammy åt rödspätta...
Jag åt räkor, fast det var för många räkor och för mycket majonäs så jag mådde illa:(
Sedan tog vi tåget hem ganska tidigt eftersom Sammy skulle upp och jobba klockan sju. Stackarn nu kommer han att vara supertrött hela dagen. Vill bara passa på att ge en eloge till den trevliga damen som jobbar på pressbyrån i centralen. De flesta som jobbar helgkvällar där brukar vara så jävla bittra men den här var trevlig hon:)
I alla fall var vi på väg att bevittna ännu en trafiksituation när den här lilla igelkotten knatade över vägen. Då kom en bil och körde ALLDELES för fort. Som tur var träffades igelkotten inte av däcken men blev väldigt rädd så i fortsättningen mina vänner, kör enligt hastighetsbegränsningarna. Varken för fort eller för långsamt
Min bror gav i alla fall upphov till kvällens motto när vi kom hem. Hem från Ayia Napa med ett sår i pannan som bidragit till en sjukhusvistelse och det här. Vi säger mest Det kunde varit värre:
So long,
Terese

Är det ett skämt?

Hej:) Har nyss kommit hem från tredje kvällens jobb på Café Bommen. Det har varit lite mindre folk idag eftersom solen bestämt sig för att gömma sig men det är lite gött ibland när man hinner äta middag. Ute på Frihamspiren är det West Coast Riot och på våran lilla pir hade vi trubadur. Vad går upp mot In Flames i en remix med Tomas Ledin och Berghagen? HA?
Tidigare på dagen var jag först på Blomsterlandet i Partille. Jag skäms nästan för att säga det, jag vet inte vad det är med jag tycker det är så jobbigt att behöva sänka snittåldern med 40 år varje gång jag går in där och till råga på allt behövde jag en vagn. En sådan där stor vagn. Jag skulle köpa jord till min nya rabatt och gick så fort det bara gick genom affären med den bångstyriga vagnen utan att hitta någon jord. GAH! Paniken började infinna sig och jag var tvungen att fråga kassörskan och vet ni!? Jorden låg längst bort. Jag gick med huvudet nedböjt genom hela butiken igen, ut på utsidan och lastade upp tre säckar på min STORA vagn som då blev nästan helt obrukbar eftersom den knappt gick att styra. Hur som helst lyckades jag få med mig jorden och vagnen och fyra jordgubbsplantor till och in i bilen. Eftersom jag ändå var i Partille bestämde jag mig för att åka till mormor och morfar med min overall och frack så mormor kan sy på mina revärer (kommer bli mycket tjusigt). Mormor och morfar var inte hemma så jag fick ringa mamma och be henne ringa morfars mobil (eftersom jag inte har numret) och det visade sig att de bara var 84 trappsteg bort. Upp till deras gata går nämligen en trappa som heter Himlastegen med 84 trappsteg om man räknar med avsatserna. Först fick jag fika och sedan fick jag lunch. Väldigt praktiskt. Medan jag väntade på att rulladerna skulle bli klara fick jag låna mormors rykande färska Hemmets Journal där det, tro det eller ej, var ett reportage om Kronprinsessan. En sak som slog mig med Hemmets Journal och som finns i många tidningar, som har ett läsarklientel över säg 40, är att de börjar skriva ett reportage som sedan fortsätter LÅNGT bak i tidningen. Varför gör de så? En tanke är att man då ska vilja läsa hela tidningen och inte kasta den efter 4 sidor (om nu artikeln skulle ta slut då) men varför i hela friden skulle man göra det? Har man köpt tidningen så läser man väl hela? Det är ju bara drygt att börja läsa artikeln för att sedan behöva bläddra igenom hela tidningen till den sida där artikeln avslutas. Dessutom hinner man rycka sönder flertalet sidor i ren frustration. Tacka vet jag ELLE, där är det så mycket reklam att de inte får plats med varken reportage eller artiklar. Här följer dagens skämt:
Jag hittade den här fantastiska bilden i Metro. HELT SERIÖST!? Hatas kungafamiljen och Daniel så gravt av "konstnärerna" eller varför ger de honom en sådan FRUKTANSVÄRD gåva? Jag är ju glad att jag inte är folkbokförd i Göteborg så slipper man stå för sådana här pinsamheter. Om det inte framgår av bildtexten är "BOB" gjord helt i IKEA-påsar. Har hela Göteborgs kommun blivet ett enda stort dagis? Jag önskar att jag aldrig sett det här, jag kommer störa mig så länge jag lever!
NÄ! Nu får det räcka. Ska upp tidigt och åka till Landvetter för lite mer jobb. Tack för mig!
Terese

Vi tar tyvärr inte Maestro

Hej! Jag känner att jag valt den ultimata veckan att blogg på när jag slutar klockan tolv 3 dagar. Idag började jag med att sova ganska länge. Sedan gick jag ut och la mig i solen. Fann ingen riktig ro i det och kände mig som en rastlös pensionär. Istället bestämde jag mig för att anlägga en ny rabatt åt mina vattenmeloner, om möjligt än mer pensionärsartat. Jag rensade bort allt ogräs, grävde bort sten och la en kantsten. USCH vad svettigt. Sedan skulle jag köpa ny jord men så har de slutat sälja jord på ICA så jag får hålla mig till tåls till i morgon då jag kan åka någon annanstans. Jag Lovar att ta en bild när det är klart!
Jag började jobba klockan tre och det var en fin dag på Café Bommen. Fint väder innebär mycket folk. Det är kul med mycket folk nästan jämt men inte när det börjar klagas. Jag fascineras mycket över när folk exempelvis på franska skäller ut en för att man inte VENDE CIGARETTES EN MACHINE! eller något i den stilen. Finns det ens kvar ciggarette-försäljnings-apparater i Sverige. Jag fascineras också mycket över norrmän som gnäller över att inte fått upp till 60cl-strecket på glaset när det inte är jag utan maskinen som bestämmer hur mycket öl som glaset ska fyllas med, den sista centilitern är viktig när man kommer från ett land som Norge där INGEN tjänar bra med pengar. POOR GUYS! Roligt är också när det kommer in damer som förvånas över vilka hutlösa priser vi tar. Jag menar kom igen! Ett café så centralt i Göteborg du kan komma med havsutsikt, vad tror de? Jaja, det finns trevliga människor också:) Som tur är och vi bjuder faktiskt på påtår! 
Liter bilder från stängning:) Jag måste ju göra lite reklam för hjulet som inte är så HIMLA FUUUULT som folk säger.
Kom å åk, ta en fika hos mig?
Puss&Kram Terese

GÄSP!

9:50 Terese Vaknar.
10:15 Terese äter två kokta ägg, en tomat och dricker kaffe.
11:00 Terese & Sammy åker till Hem till Gården som egentligen heter något annat och hittar en fin kandelaber och en klädhängare, som också är fin. Hem till Gården har många fina saker. Vad tycker ni om klädhängaren? Är det en keeper? Ska jag köpa'n?
11:45 ICA Maxi i Alingsås finkammas i jakt på något att äta. Det resulterade i dyra tomater och kycklingspett. Vi träffade även Nyllet som berättade att han cyklat väldigt mycket igår.
13:00 Intas maten ute i solen.
14:00 Åker jag bil till jobbet.
14:40 trycker jag 13 ggr på 10:- knappen i parkeringsautomaten vid Holmen, hutlöst dyr parkering. Lönar sig knappt att jobba.
14:50 stämplar jag in för första gången på Café Bommen.
Första dagen på Bommen går bra men det är synd att säga att jag fått en mjukstart. Kvällspass, solen skiner, folk är sugna på öl, öltappen fungerar inte och det är stängning (det längsta och vad som sägs vara det jobbigaste passet).
23:51: Stämplar jag ut från Café Bommen.
00:38 jag sparar inlägget.
Peace <3 Från Terese

Efterlysning!

Hej! Idag har varit min första arbetsdag för den här sommaren. Mycket trevligt. Jag och Lisa serverade 60 juniorer som är på golfläger. Fick en fråga om man måste äta upp allt på tallriken:) Jag hade god lust att svara ja men sedan kom det fram att han tyckte maten var för sur eftersom han hade saltat för mycket.. Mysko kan tyckas men han åt lite kakor istället.
Och nu till efterlysningen: i Landvetter där golfklubben ligger har man för några dagar sedan gjort ett fynd. Mina kollegors granne har hittat något mycket märkligt i sin trädgård närmare bestämt en tumme. Nu efterlyses alltså ägaren till tummen. Saknar du din får du gärna skriva något i kommentatorsfältet. Tummen ser ut (ja jag har sett en bild) att vara en manstumme avkapad långt ned vi roten. Den ser dessutom ganska färsk ut, så därför bör du kanske vara extra uppmärksam om du tappat den de senaste dagarna.
Efter jobbet åkte jag och hämtade Caroline, vi tog en sväng till Sparköp å köpte blommer och hårfärg. Sedan åkte vi till Lerums centrum, kollade växelkursen på SEB och konstaterade att det lönade sig att växla pengar där istället för på Forex så det gjorde vi. Dessutom var bankkillen ganska snygg, dock lite smal och därför inget fulländat objekt. Han märkte nog hur vår tankegång fungerade och bjöd på växelavgiften. SCHYRRE! Därefter pratade vi en stund med Ida som berättade att hon sagt på förskolan att hennes favorit djur är dvärg, när hon egentligen menade dvärghamster. Vi tog även en tripp till SKOHUSET där Caroline handlade 7 par skor, eftersom hon känner de som har affären och tänkte lämna tillbaka de hon inte gillade. Lite lyxigt att slippa prova i butiken. Jag shoppade ett par tofflor.
Caroline fick äran att slinga mitt hår. Jag bjuder på två bilder:)
Nu ska jag åka till Västra Bodarna och Sammy för att visa upp min nya hårfärg. I morgon ska jag jobba på Café Bommen i Götet och hoppas på bra väder så många vill åka det fina hjulet och fika/ta en bärs hos mig:)
P&K Terre

Lerum dag 2

Välkommen hem till mig det här är mitt hus:


Mitt rum.
Mitt gamla rum som numer används som ja, ni ser gym.
Vardagsrum.
Hall, med smurfblå (turkos enligt pappa) fåtölj.
Kök
Denna bilden fick jag egentligen inte lägga upp för min mamma för hon tycker det är fult att det är två olika fåtöljer. Egentligen ska det stå två bruna men som ni kan se har vi en brun i vardagsrummet. Detta beror på VM-optimering i vardagsrummet. I vanliga fall kan man välja skön fåtölj+liten TV eller oskön fåtölj+stor TV. Under VM har det alltså skett ett utbyte för högsta komfort.
Babuskor.
Jag odlar meloner. Måste nu sätta ut dem i rabatten om SMHI kan lova lite varmare väder. Jag har fått mycket skeptiska kommentarer angående mitt melon-projekt men jag kanske kan bevisa att det fungerar att odla meloner i Sverige om vädret kan visa lite omtanke!
Mamma klagar på den här bilden med eftersom jag inte lagt ut kuddar i utemöblerna. Men jag vill liksom inte fejka mitt leverne. Visserligen är det sol, men inget altan-väder, därav inga kuddar.
Så nu har ni fått se hur jag bor. Idag har jag i övrigt varit hos Sammy i Västra Bodarna. Annars har det varit lugnt. Imorgon väntar jobb på Chalmers Golfklubb, kom och ät lunch hos mig om ni är i faggorna!
Puss&Kram Terese

Lerum dag 1

Hej, tänkte försöka mig på ett blogginlägg trots att denna dagen inte inneburit några större sensationer, mer än den Sammy måste stött på när han pussade mig efter jag ätit morfars vitlöksdip.
Det känns ganska skönt att vara hemma i Lerum och jag har klarat av en del måsten redan första dagen.
1. Jag och mamma åkte till Allum (Mulla bakåfram). Allum är sjukt tråkigt men vansinnigt praktiskt. 8 minuters bilfärd och man hittar ofta det man behöver. Det som behövdes idag var ett par svarta långbraxor till nästa veckas jobb. Tydligen äger jag många byxor men inte just ett par svarta, något som är krav på mitt sommarjobb. Jag köpte två par. Lika bra. Det känns som att ett par kan innebära en hel del otrevigheter om man inte hinner tvätta dem.
2. Jag var på kalas hos morfar. Det bjöds på tacos. Och vitlöksdip, ruskigt likt crème fraiche.
3. Jag åkte hem till Caroline. Kollade på när hon åt. Det brukar jag göra. Inte för att jag inte får äta hos Caroline utan för jag ofta har ätit när jag kommer dit. Sen funderade vi en stund på om vi skulle åka till Sparköp. Sparköp har inte hetat Sparköp de senaste 10 åren, det heter ICA Kvantum, men Sparköp it is. Egentligen ville vi inte ha något på Sparköp men vi brukar alltid åka dit å köpa naturgodis och det gjorde vi även denna gång. JAg tog en bild fast Sammy (som jobbar där när han inte är med mig) säger att man inte får ta bilder inne i affären så jag vågar än mindre lägga ut den här på bloggen. Tyvärr träffade vi ingen spännande människa på Sparköp, det brukar man göra. Sedan tänkte vi att det var tråkigt att åka hem direkt. Vi brukar alltid åka och kolla på hus. Så det gjorde vi. En sväng upp till Stamsjön och sen till Aspen (nästan lika flådigt som det i Dum Dummare faktiskt). Ganska dött i Lerum denna lördagskväll men å andra sidan kollade vi aldrig till Torrarica (som inte heller heter Torrarica längre utan Hot Chili, men det är lite för ungdomligt. En gång Torran alltid Torran). Tydligen har Torran blivit värsta ungdomshaket, min brorsa hänger där ibland. Kanske bra för marknadsföringen det där namnbytet. Efter det åkte vi hem till Caroline igen och åt upp naturgodiset och kollade på gamla polare på fejjan. Och nu nu sitter jag här. I sängen dit jag köpt nya kuddar, det gjorde jag också på Allum. För er information köpte jag även ett tyglim, spännande.
Ledsen för att jag inte tagit fler bilder idag, jag ska försöka bli bättre. Inför imorgon finns inga storartade planer så det får bli en överraskning, både för er som eventuellt läser och för mig själv.
Puss&Godnatt Från Terese

Nu är denna termin till ända

Som för att knyta ihop säcken hjälpte vi idag till att göra snittar till examen för termin 6+8. Inte ens vi MedBiare förstod det där med kandidat, magister och master riktigt men vi fick iaf se folk vi aldrig tidigare har sett. Märkligt med tanke på hur litet programmet är. Hur som helst var vi mest nöjda med att folket åt så lite snittar så vi kunde fylla våra tomma magar istället. Så här inför hem-hemresa så gapar kylen tom och lite laxrullar och melon var på sin plats.
I övrigt har de tagit studenten i Linköping idag. Tror att de valt den sämsta dagen på hela året att ta studenten på, det har regnat oavbrutet sedan igår och det är 13 grader. Men de verkar ha kul iaf om man ska tyda ljuden som kommer från våningen ovanför mig. EN FLASKA MOET OCH EN DOM PERIGNON!
Nä jag ville väl mest bara avsluta terminen här på bloggen också å säga att vi hörs från Götet från och med imorgon!
Puss&Kram Terese GV

Våren 2010

Precis som vi brukar.. en gång = tradition.. tänkte vi sammanfatta våren som har gått:
Årets tenta-frukt: yam och ölkorv
Årets nymåne: Lina
Årets föreläsnings anteckning: NJUT AV BILDEN! Tänkte om vi alla gjort det, då hade vi fått G på examinationen om biotransformation.
Årets lunchmöte: inför MedBi-dagen med Magnus G.
Årets bild: bilden som togs på Lina med Linas kamera av en utbytesstudent som tyckte Lina var snygg.
Årets strimma: "när alla skulle känna på varandra, blev det lite upphetsat". Angående första strimmaträffen i basgrupp tussilago.
Årets blåtira: Sofia
Årets förfest: Under ett bord i c-huset
Årets ice-braker: om vi kanske skulle börja med penetreringen? -Bexter
Årets bokstav: D  som i Dogge
Årets maträtt: kött, med kött toppat med kött
Årets påse: Maddi hade spytt, Linnea hade spytt men jag, jag har gjort en påse!
Årets städning: Janna alla kategorier.
Årets trängsta: förfesten på Linas 30 kvm med 30 maskinare och hela MedBi tillsammans med PCR-labben i labrum 3.
Årets minne: Bulgarien 2003 - Berut, Roffe och Bruce
Årets Bäbis: Frans
Årets tårta:
Årets maträtt: pastasallad
Årets "vi minns inte så mycket men det var säkert kul": Skiftet.
Årets "det är lugnt jag gick och la mig vid sju": Janna

Årets omöjliga: alla cyklar i trädet i Ryd

Årets bästa tips inför sänghalmen: "det är alltid bättre att bita än att suga"

Årets present: alla som Kicken fått...

Årets drink:

Årets jag behöver inte make-over:

Årets pinsammaste: "PINSAMT" på Biobollen

Årets "vi skyller allt på er": BMA

Årets ort: Linghem/Köttebullekulla

Årets truddelutt: Du är Helig!

Årets tråkigaste organ: Njuren

Årets bästa organ: Rectum

Årets miljösmart: fler kåsor åt folket

Årets dyraste avslutning: FC 09/10

Årets bär: Körsbär

Årets simtävling: den sofia hade med sig själv i dammen vid Irret.

Årets finaste sminkning: Den som sjuksystern på Akuten uppmärksammade på Sofia - kattsminkningen.

Årets dalmål: Mikaela

Årets bittraste: typ allt...

Årets chock: den allergichock fulvinet åstadkommer

Årets bästa helg: brorsanhelgen - med Kicken

Årets utböling: Kicken på brorsanhelgen

Årets dryck: utången... typ allt som flyter och är utgånget.

Årets färdsätt: chartrat plan

Årets gäst: Ricco

Årets djur: Björnen i kårridår 2

Årets sämst valda tillfälle: att utse nästa års Sexmästare mitt under städning efter Gold Fever

Årets låt: strengelenge

Årets fulaste märke: Goldfever märket

 

Nu brackar vi ut på terminens sista utgång! Nästa vecka bloggas det från Göteborg(Terese) följt av Uppsala (Janna), Göteborg (Sofia), Gävle (Bexter), Hedemora i närheten av Östersund (Lina) och Linköping (Mikaela).

 

KÖSS och KRAM


Håll tummarna

Ser att vi haft enormt besöksantal idag i jämförelse med de senaste veckorna. Vi har oss själva att skylla med tanke på hur dåliga vi varit på att blogga. Inför sommaren som startar imorgon klockan 13 har jag en idé. Att vi bloggare tar varsin sommarvecka och bloggar från våra respektive hemorter. Jag ska bara få de andra att gå med på mitt förslag så att bloggen inte kollapsar totalt under sommaren.
Imorgon skriver vi sista tentan för den här terminen vilket innebär att många tummar måste hållas och dessutom hårt. Nervositeten har försökts dämpas på flera sätt idag bland annat genom att sitta högst uppe i tornet i trädgårdsföreningen och äta kladdkaka, vilket gjorde betydligt mycket längre än vad som behövdes. Därefter tog vi en extra lång tur på Hemköp, trots att vi inte behöver något eftersom vi håller på att tömma kylarna inför sommaren. Allt detta för att spendera så mycket tid utan böckerna framför näsan som möjligt. Sedan kom man hem ändå och tvingades till lite sista ytinlärning om ketogenes, glykolys och mutationer. Är det någon som i sista sekund känner för att ge ett tips angående translokationer, vitaminer eller annat spännande var vänlig gör dig hörd och synlig i kommentatorsfältet.
Nu får man nog ändå anse sig färdig med pluggandet. Eller? Kanske ska man läsa sig till sömns? Lite mer bukspottskörtel och fria radikaler har väl aldrig skadat? Eller är det det som radikalerna gör? Skadar? NÄHÄ! Nu blir det för mycket.
Godnatt, cross your fingers.
Terese

1 månad senare..

Hej!

Bloggen har fått vila ett tag. Har varit mycket annat nu.
Bland annat detta ;

- Biobollen. Vi vann inte. Drack fulvin. Skoj.
- Strimmaredovisning. Äntligen klart. Bye bye BMA.
- Picknicksittning med gyckel av varierande kvalité. Tyvärr hörde inte nya FC till de bästa. Det blir till att öva i sommar.


- Kicken har fyllt år. Detta har vi firat. Såklart.

Lite äldre, lite visare. Med betoning på lite.

- Ett askmnoln har kommit och försvunnit.
- Bertil har seglat.
- Bexters celler har svämmat över med DNA och håller nu på att sprängas.
- Vi har tentapluggat.
- Vi har tagit många pauser.
- Vi har pluggat lite till.
- Magnus Grenegård har "nästan gett upphov till en hel del skratt".
- En cykel har blivit stulen.
- 2 cyklar har fått punktering.
- Vi har ätit pastasallad i en hel vecka.
- Vi har köpt 10 par röda tygskor.
+ massa annat, typ kaffehäng på Örat.

I morgon är det dags för sista tentan. Skriftlig sådan. Ser inte fram emot det dårå. Men sen blir det till att fira. Det ser vi fram emot!

Puss o kram
Bexter, Muffe, BK, Terran, Kicken och Janna


RSS 2.0